Software Development
websites | applications | consultancy | training
 
 Home     Software     Websites     Consultancy     Training     Presentaties     Support     Contact 
  Presentaties
Er zijn veel situaties waarin er ideeŽn, producten, diensten of resultaten aan anderen gepresenteerd moet worden.
Als manager moet u bijvoorbeeld regelmatig uw ondernemingsplannen presenteren aan het managementteam. Of u moet de status van uw afdeling rapporteren. Of misschien moet u uw investeerders informeren om er zo voor te zorgen dat ze in uw bedrijf blijven investeren. Een ander veel voorkomende situatie is die waarbij een (potentiŽle) klant overtuigd moet worden van uw producten of diensten.

Het hebben van een goed plan is dan essentieel en behoort in principe tot uw competenties. Vervolgens dient u dat om te zetten in een pakkende presentatie en dat is een heel ander vak.
Hier kunnen wij u bij helpen. Door het gebruik van moderne multimedia middelen creŽren we een indrukwekkende presentatie die een goede impressie achterlaat; de impressie die u naar uw publiek wilt communiceren.
Tekst, filmclips en geluid kunnen deel uit maken van de presentatie.

Wanneer u tijdens de presentatie niet zelf op de knoppen wilt drukken, of wanneer u niet weet hoe dat moet, kunnen wij ook dit voor u verzorgen.
Ook professionele hand-outs (of bijvoorbeeld een CD met de presentatie) kunnen geleverd worden. Hiermee geeft u uw publiek nog iets om in terug te kijken. Hand-outs kunnen full colour uitgevoerd worden.

 
© 2013 - Solutions By Simplicity